av_terberg-interviews-2018_62_1_20180725_112035

Monteur Elektrotechniek - Bijzondere Woningbouw

Capelle a/d IJssel

Voor ons team Bijzondere woningbouw zijn we op zoek naar enthousiaste en secure collega's als Monteur Elektrotechniek!

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

In deze technische functie werk je aan onze bijzondere woningbouwprojecten. Als monteur werk je onder leiding van een chefmonteur met andere collega's aan het realiseren van elektrotechnische installaties. 

Bijzondere woningbouw

 Ons team Bijzondere woningbouw werkt bijvoorbeeld aan de multidisciplinaire torens Little Coolhaven in Rotterdam (www.littlecoolhaven.nl) of aan luxe villa's van meer dan 1,5 miljoen. Met recht bijzonder dus! Geen rijtjeshuizen en flatgebouwen, maar bijzondere locaties met karakter! 

Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers. Waar we ICT en beveiligingsinstallaties aanleggen, nemen we deze bijna altijd ook zelf in beheer en onderhoud.

Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 
 

Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Een relevante MBO opleiding elektrotechniek;
  • Ervaring als monteur elektrotechniek in de woningbouw. We zoeken meerdere collega's op verschillende ervaringsniveaus dus het maakt niet uit of je 1 of 5 jaar ervaring hebt bijvoorbeeld;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en vraagt om hulp wanneer nodig. 
Klinkt het goed?

Heb je interesse in deze leuke functie? Solliciteer, en we nemen snel contact met je op! Meer weten over wat het werk inhoudt of over onze projecten? Bel Recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853.