av_terberg-interviews-2018_62_1_20180725_112035

Leidinggevend Monteur Elektrotechniek

IJsselstein

Elektrotechnische werken om trots op te zijn combineren met het aansturen en begeleiden van een leuk team (junior) elektromonteurs! 

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

In deze veelzijdige technische functie werk je aan onze mooie Utiliteitsprojecten. Je hebt zeer ruime ervaring als zelfstandig monteur en hebt je regelmatig bijgeschoold in elektrotechnische installaties. Daarnaast begeleid je een team van (junior) monteurs:

 • Je regelt de technische voorbereiding en organisatie van het werk op de bouwlocatie, en zorgt dat alles volgens afgegeven specificaties, kwaliteitsnormen en planning verloopt;
 • Je begeleidt de monteurs in je team, coördineert werkzaamheden op de bouw en schakelt hierbij met de aannemer/ opdrachtgever. Waar nodig spring je zelf bij of assisteer je in het werk;
 • Je motiveert de monteurs in je team zodat iedereen prettig werkt.
  Waar doe je het voor?

  ​​​Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, en topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers.  Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

  ​Pas je bij ons?

  Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Ruime ervaring in Elektrotechniek in Utiliteitsprojecten;
  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 3 niveau;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Leidinggevende capaciteiten en ervaring.
  Klinkt het goed?

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel ? Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! Wil je meer weten voordat je online solliciteert? Bel of app onze  Recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853.

  En verder..

  Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden.

  Pas jij bij Terberg maar (nog) niet helemaal op deze vacature? We komen graag met je in contact om loopbaanmogelijkheden met je te bespreken! Stuur je CV naar onze  Recruiter Eva Wijkmans, via werkenbij@terberg.eu. 

  Informatie voor Bureaus:

  Wij wensen deze vacature middels eigen werving in te vullen, zonder tussenkomst van werving & selectie-, detachering- en/of uitzendbureaus. Acquisitie wordt derhalve niet op prijs gesteld.
  Voorgestelde kandidaten zonder nadrukkelijke uitvraag worden als niet verzonden beschouwd en niet in behandeling genomen.