Terberg Totaal Installaties
U bent hier: Home / Over Terberg / Kernwaarden

Kernwaarden

De kracht van Terberg is dat we als kennisbedrijf niet denken vanuit de techniek, maar vanuit de mens. Als totaalaanbieder hebben we alle deskundigheid in huis om uw wensen te vertalen naar adequate oplossingen. We zijn allround, ervaren en betrokken.
Binnen Terberg Totaal Installaties zijn kernwaarden zeer belangrijke elementen.

  • Één aanspreekpunt.
  • Alle disciplines onder één dak.
  • Klant- en servicegericht.
  • Betrouwbaar en transparant.
  • Kennis bedrijf.
  • Al meer dan 65 jaar ervaring.
  • Gericht op kostenbesparing.

Kennis
De kwaliteit van installatie en communicatie wordt vooral bepaald door de kennis van de toepassingen. Terberg heeft ruim 200 experts in huis die deze kennis bezitten. Terberg vertaalt kennis en kunde in efficiëntere processen, meer woon- en werkplezier en meer rendement.

Betrokken partner
Terberg is in staat om de oplossingen samen met de opdrachtgever te ontwikkelen. Hierbij stellen we altijd de gebruiker centraal. Samen vertalen we de wensen naar adequate oplossingen. We nemen de opdrachtgevers daarmee alle zorgen én het werk uit handen.

Totaalaanbieder
Als totaalaanbieder is Terberg thuis in alle technische disciplines. We zijn groot genoeg voor elk uitdagend project, maar zijn (lokale) opdrachtgevers van kleinere projecten graag ook snel en goed van dienst.

Betrouwbaar en transparant
Terberg is duidelijk en eerlijk in haar handelen. Continuïteit op de lange termijn, integriteit, betrouwbaarheid en service zijn waarden die sinds de oprichting nog steeds hoog in het vaandel staan. Wij staan bij onze stakeholders bekend als transparant, toegankelijk en kordaat.

Vernieuwend
Wij zijn vooruitstrevend, ambitieus, eigentijds en pro-actief. Via nieuwe ontwikkelingen bieden wij nieuwe mogelijkheden. Wij maken opdrachtgevers bekend met deze innovaties.

Duurzaamheid en energiezuinigheid
Op het gebied van duurzaam installeren loopt Terberg al geruime tijd voorop in de Nederlandse installatiebranche. Door de toepassing van de nieuwste energie-efficiënte en duurzame technieken in zowel individuele gebouwen als bij complete gebiedsontwikkelingen worden beoogde duurzaamheidsdoelstellingen gerealiseerd. Duurzame gebouwinstallaties die als een maatpak aansluiten op de gewenste functionaliteit, bestaande technische voorzieningen én het beschikbare budget. Projecten die stuk voor stuk goed scoren in internationale normeringsmethodieken als BREAAM.

Terberg, een plezierige samenwerkingspartner
We hebben in de afgelopen 65 jaar al veel klanten tevreden kunnen stellen met onze oplossingen. Door onze ruime ervaring en samenwerking met veel verschillende partners en leveranciers, kunnen we onze klanten steeds weer de totaaloplossingen bieden die ze van ons verwachten. Ook bij u komen we graag over de vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.