Terberg Totaal Installaties
U bent hier: Home / Over Terberg

Kernwaarden

De kracht van Terberg is dat we als kennisbedrijf niet denken vanuit de techniek, maar vanuit de mens. Als totaalaanbieder hebben we alle deskundigheid in huis om uw wensen te vertalen naar adequate oplossingen. We zijn allround, ervaren en betrokken.

Lees verder

Milieubeleid

Zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de leefomgeving en de mogelijke belasting van het milieu zal de Directie van Terberg Totaal Installaties zich inspannen om de risico's, die de bedrijfsactiviteiten kunnen veroorzaken, zo veel mogelijk te voorkomen c.q. te beperken. Het milieubeleid, dat een onderdeel vormt van de totale beleidsvoering, is gericht op een continue verbetering van de milieuprestatie.

Lees verder

Geschiedenis

Het familiebedrijf Terberg werd opgericht in 1947. ContinuĆÆteit op de lange termijn, integriteit, betrouwbaarheid en service zijn waarden die sinds de oprichting nog steeds hoog in het vaandel staan. Van hieruit is de basis gelegd naar Terberg Totaal Installaties. Terberg Totaal Installaties is een integraal denkende technologische partner die werkt vanuit vijf disciplines: elektrotechniek, werktuigkunde, data/ICT, communicatie (zowel vast als mobiel) en beveiliging.

Lees verder

Terberg sponsort

Lees verder

Partners

Terberg Verenigde Bedrijven is een holding waar verschillende technische installatiebedrijven deel van uitmaken. Van telefonie tot industriƫle automatisering en van elektrotechniek tot brandbeveiliging. Vanuit Terberg Verenigde Bedrijven leveren Terberg Totaal Installaties, Terberg IP Products & Solutions, Terberg Mobile, Terberg Teleconsult en Terberg Industries alle gebouwgebonden technieken, besturingssystemen, schakelpanelen en (mobiele) communicatie concepten. Deze Terberg bedrijven opereren daarbij voornamelijk op landelijk niveau.

Lees verder