Terberg Totaal Installaties
U bent hier: Home / Disciplines

Werktuigkunde

Goede verwarming, koeling en ventilatie van een gebouw zorgen voor een prettig leef- en werkklimaat. Terberg ontwerpt en levert complete werktuigkundige installaties. Daarbij gebruiken wij de nieuwste technieken én bieden wij onze opdrachtgevers duurzame en energiezuinige oplossingen. Integraal en op maat.

Lees verder

Elektrotechniek

Bij Terberg Totaal Installaties weten wij alles van elektrotechniek. Wij zorgen voor innovatieve en duurzame elektrotechnische installaties, zowel voor grote als voor kleine projecten.

Lees verder

Beveiliging

Een betrouwbare beveiligingsinstallatie beschermt tegen inbraak en voorkomt dat de bedrijfsvoering risico loopt. Terberg biedt systemen voor inbraakpreventie en -detectie, die de veiligheid in en rond gebouwen waarborgen.

Lees verder

Brandbeveiliging

Iedereen streeft naar een veilige werkomgeving. Bij brandveiligheid betekent dat het minimaliseren van risico’s op brand en goede bescherming bij brand. Bijvoorbeeld door gebouwen van een passend branddetectiesysteem te voorzien en de werking van dat systeem regelmatig te onderhouden. Terberg biedt hiervoor de juiste oplossingen en ondersteuning.

Lees verder

Data/ICT

Informatie- en communicatietechnologie spelen een belangrijke rol in onze samenleving. Snelle verbindingen, betrouwbare dataopslag en veilige ICT-voorzieningen zijn onmisbaar. Terberg alle technische ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we onze opdrachtgevers innovatieve oplossingen voor datacenters, serverruimtes en de bijbehorende netwerkapparatuur en -infrastructuur leveren.

Lees verder

Service & Onderhoud

Elke storing in een installatie heeft grote gevolgen voor de continuïteit, veiligheid en arbeidsomstandigheden van een bedrijf. Terberg vindt preventie van storingen net zo belangrijk als het oplossen ervan. Service en onderhoud vormen dan ook een onmisbare schakel in onze integrale aanpak.

Lees verder

Inspecties

In elk bedrijf zijn veel machines en installaties aanwezig. Vanuit de ARBO-wet zijn werkgevers verantwoordelijk voor veilige elektrotechnische installaties en daarop aangesloten toestellen en apparaten. Terberg helpt bedrijven deze verantwoordelijkheid te nemen. Met inspectie en preventief onderhoud verminderen wij storingen en uitval en zorgen wij voor een veilige werkomgeving voor mensen.

Lees verder