Terberg Totaal Installaties

Terberg bestaat 70 JAAR!

Geplaatst 06-02-2017
Het jaar 2017 staat voor Terberg in het teken van een jubileum, wij bestaan 70 JAAR! We willen dit jaar in onze nieuwsbrief terugkijken op de 70 jaar. Dit gaan wij doen door u terug te nemen in de tijd. In iedere nieuwsbrief zal het eerste stukje gaan over speciale gebeurtenissen of prachtige projecten die wij in het verleden mochten realiseren. Natuurlijk blijven wij u ook op de hoogte houden van onze hedendaagse, vooruitstrevende projecten. Wat begon vanuit de smederij, op een zolderkamer, is inmiddels uitgegroeid tot een totaalinstallateur welke heel mooie en uitdagende projecten binnen Nederland mag realiseren. We zullen de volgende nieuwsbrief aftrappen met een artikel over het ontstaan van Terberg Verenigde Bedrijven. U kunt onze nieuwsbrieven vinden op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Wij zijn er trots op dat wij al 70 jaar Hét technische familiebedrijf van Nederland zijn en willen dit via onze nieuwsbrieven graag met u delen. We wensen u veel leesplezier!