Terberg Totaal Installaties

Leerlingen Cals College bezoeken Terberg

Geplaatst 25-01-2017

Dinsdag 24 januari hebben een aantal leerlingen van het Cals College kennis gemaakt met Terberg. Ze werden ontvangen door Edwin Dullaart, de directeur, en na een interessante presentatie over het bedrijf en uitleg wat de verschillende afdelingen zowel doen, deden zij een quiz. De gelukkige winnaar kreeg van ons een mooie prijs uitgereikt.
 
Na alle informatie kregen zij allen een rondleiding door het hele bedrijf. Zo brachten zij een bezoek aan de verschillende afdelingen en werd hen het een en ander verteld over de specifieke afdeling. Na afloop gingen zij allen niet met lege handen naar huis, maar kregen allerlei handige bruikbare producten mee. De leerlingen én zelfs de docenten waren razend enthousiast. Wilt u met uw klas ook eens een bezoek brengen aan ons bedrijf? Informeer bij ons even over de mogelijkheden.