Terberg Totaal Installaties

Terberg sponsort Kika en KWF

Geplaatst 05-08-2016
In 2016 zet Terberg Totaal Installaties zich in voor Kika en KWF. De bedoeling is dat we gedurende het jaar zoveel mogelijk geld ophalen zodat we eind 2016 een reusachtige cheque kunnen overhandigen aan deze goede doelen. De activiteiten van de eerste helft van dit jaar:
  • Januari - we zijn dit jaar begonnen met een lotenverkoop tijdens onze nieuwjaarsreceptie waarmee we een mooie start hebben gemaakt.
  • April - op zondag 14 april liepen 2 heel sportieve medewerkers van Terberg de marathon van Rotterdam. Voor elk gelopen kilometer werd er een duit in het goede doelenzakje gedaan. Een top prestatie, bedankt voor jullie inzet!!
  • Juni - tijdens de jaarlijkse Terberg Relatiedagen, waar we 5 dagen lang op de golfbaan doorbrachten, hebben we diverse momenten georganiseerd in het teken van het goede doel. Zo konden onze relaties Kika-beertjes kopen en extra golfballen. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel.
In het najaar volgen er meer acties voor het goede doel. We houden jullie op de hoogte!