Terberg Totaal Installaties

Winnaars Dag van de Techniek

Geplaatst 22-06-2015
Terberg Totaal Installaties weet als technisch familiebedrijf alles van het installatievak en doet daarom vanuit die discipline jaarlijks mee aan de Dag van de Techniek op het Cals College in IJsselstein. Terberg Totaal Installaties doet mee aan de Dag van de Techniek  omdat zij willen bevorderen dat de instroom van leerlingen techniek toeneemt om daarmee de groeiende behoefte aan technisch geschoolde medewerkers in de toekomst in te vullen. Tijdens de Dag van de Techniek op zaterdag 5 juni jl. konden kinderen in het lokaal van Terberg Totaal Installaties een auto met LED verlichting en een fotolijstje van koper maken. Ook had het bedrijf een uitdagende, technische prijsvraag  waarbij een iPhone 6 en een Bosch radio te winnen waren. De 14-jarige Cheramise Leilis uit IJsselstein was de gelukkige winnaar van de iPhone 6. De 11-jarige Mats Dieleman uit IJsselstein en de 12 jarige Luna Brouwer uit Benschop waren de winnaars van de radio.