Terberg Totaal Installaties

Koninklijke onderscheiding Jan Terberg

Geplaatst 23-12-2014
Tijdens de jaarlijkse kerstbijeenkomst van Terberg Verenigde Bedrijven bv donderdag 18 december jl. vierde Jan Terberg zijn 40-jarig ambtsjubileum bij ons familiebedrijf. Als verrassing voor Jan mocht Burgemeester Kallen-Morren van IJsselstein hem tijdens deze bijeenkomst eren met een koninklijke onderscheiding in de graad van Ridder van Oranje Nassau. Jan heeft deze onderscheiding samen met zijn vrouw, Rosemarie, in ontvangst genomen. De kerstbijeenkomst was een mooie gelegenheid om Jan voor zijn uitzonderlijke inzet en zijn maatschappelijke betrokkenheid te eren. Samen met alle medewerkers van Terberg en een aantal familieleden en vrienden van Jan is dit, zoals bekend bij het gevoel van een familiebedrijf, gezamenlijk gevierd in het Fulcotheater in IJsselstein met een gezellige borrel.
    
Foto’s: Bernard Brosi

In 1947 is Installatiebureau Terberg in Benschop door de vader van Jan, Joop Terberg, opgericht. Een jaar later werden de winkel en werkplaats in IJsselstein geopend. Omdat het installatiebureau bleef groeien, werd uiteindelijk de keuze gemaakt om met alleen het installatiebureau verder te gaan. Jan werkte altijd al mee in het bedrijf en trad 40 jaar geleden officieel “in dienst”. In 1989 nam Jan het bedrijf van zijn vader over en heeft hij het bedrijf uit laten groeien tot wat het vandaag de dag is; een ruim 230 medewerkers tellend familiebedrijf.