Terberg Totaal Installaties

Vihij-College Tour en Terberg

Geplaatst 28-11-2014
Woensdag 26 november jl. heeft de allereerste Vihij-College Tour plaatsgevonden. Terberg Totaal Installaties had de eer om hier als eerste deelnemer aan mee te mogen doen. Wij hebben ervoor gekozen om deze avond plaats te laten vinden op een recent opgeleverd project waar wij alle installaties hebben verzorgd: Sportcentrum Vianen. De avond begon met een presentatie over het Sportcentrum Vianen. Daarna volgde er een presentatie over duurzaamheid in installaties gegeven door Jon Beekhuizen en Marc Bennebroek van ons bedrijf. Sjaak Oostrom (Terberg) en Frank van Dijen (Sportcentrum Vianen) hebben de leden nog een leuke rondleiding door het Sportcentrum gegeven. Daarna moesten Edwin Dullaart en Jan Terberg er echt aan geloven. De leden van de Vihij konden deze avond alles vragen aan de heren. Het begeleiden van de vragen was de rol van accountant Hans Odijk. Het was een groot succes!